Nano-päivitys, 4. päivä

12.30

Eilen unohtui vahingossa NaNoWriMo-tilanteeni ilmoittaminen. Pahoitteluni!

Saldo (eilen): 12 402
Vaadittu saldo: 6666

Eilen oli yksi niistä päivistä, jolloin kirjoittaminen tuntui tervanjuonnilta. Niinpä turvauduin siihen, että kirjoitin korjauksia tehden erään vanhan luvun uudestaan ja jätin keskeneräisen uuden luvun loppuunkirjoittamisen tälle päivälle. Ihan hyvä päätös: tänään tuntuu tekstiä tulevan ihan mukavasti.

Vaikka olisin toki voinut olla fiksu ja kirjoittaa muuttuneet suunnitelmani itse asiassa paperille ylös - tänä aamuna sainkin hieman hämmennyksissäni plarata suunnitelmaa ja aikaansaannostani vuorotellen ja miettiä, että jaa mitähän sitä tuli eilen illalla päätettyä lukujen järjestyksestä.

Oh well.

Lyhyesti vielä siitä eilisestä kana-ateriastani:

Lämmittelin tänään sitten ateriaa itselleni lounaaksi ja totesin kaksi asiaa:
- kun lämmittelee sitä riisimössöä ja kanaa pannulla, kannattaa lisätä joukkoon kaalia, jotta sinne jää niitä rapsakoitakin paloja ja mössön koostumus vähän tasapainottuu
- jos meinaa syödä tätä samaa ruokaa vielä varsinaista kokkaamista seuraavanakin päivänä, kannattaa keittää riisit erikseen heti alkuunsa. Muuten saa paistella seuraavana päivänä riisipuuroa pannulla.

Lopputulema?

"Tää ei menny niin kuin piti", näin Yölintua lainatakseni. Mutta ei se mitään, kyllähän tätä syö, eikä maussa ole vikaa - koostumus on vain mössössä sellaista liukasta riisipuuroa, mikä ei ehkä ole se miellyttävin vaihtoehto, joten suosittelen keittelemään ne riisit aina erikseen. Mutta muuten on hyvää!

Ruokailumusiikkia:


0 kommenttia