Nano-päivitys, 24.päivä

23.45

Voitto!

Yli 50k:n mentiin! Ensimmäistä kertaa nanoilun jo sangen pitkän historiani aikana! Toki kapinoinnin avittamana, mutta en välitä! Voitto!

Ei tässä kyllä ole vielä sellaista euforiaa päällä kuin viime kevään rutistuksen jälkeen. Veikkaan että syitä on kaksi: 1) tarina ei ole vielä kuitenkaan valmis, ja 2) piti heti tuon jälkeen heittäytyä kouluhommien pariin, vähemmästäkin fiilikset lytistyvät.

En tiedä vielä miten palkitsisin itseni. En kai vielä mitenkään - odotan siihen, että saan itse tarinan loppuun asti tehtyä. Sitten varmaan teen niin, että tilaan viimeinkin itselleni jonkun mukavan DVD:n tms. Amazon.uk:sta halpaan hintaan ja naatiskelen moisesta ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen tai yliinkin - nyt ei ole tullut mitään kyllä tilailtua pitkään pitkään aikaan.

Ah, saisipa teoksen äkkiä valmiiksi, jotta pääsisi editoimaan. Saa nähdä miten päin päätän homman tehdä: aloitanko editoimisen jo nyt ja kirjoitan sitten samalla puuttuvat palat, vai kirjoitanko tämän kuun aikana puuttuvat palat pois ja sitten vasta otan uuden, ihan editoinnille omistetun kierroksen. Huominen näyttää.

Gif

Nyt nukkumaan. Tai lukemaan.

Jes!

Ps. Eikä se eilinen Doctor Who -jaksokaan ollut huono! Pureskelin etukäteen kynsiäni, koska mietin kauhuissani sitä mahdollisuutta, että mitä jos David Tennant ei mahtavuudestaan huolimatta kuitenkaan pääsisi takaisin Tenin (the Tenth Doctor) nahkoihin luontevasti, vaan olisi vain väkinäinen varjo entisestä - mutta pelkoni oli turha! Ah, rakastan ko. näyttelijää vielä enemmän tämän jälkeen. Herra tosiaan on aina ja ikuisesti Tohtori. Lohduttava ajatus.

Lisäksi:
How many Doctors does it take to open a door?
Three to scan it and a companion to actually try to the handle.
Gif

0 kommenttia