Nano-päivitys, 14. päivä

0.53

Saldo: 35 088
Vaadittu saldo: 23 333

No niin, nyt olen sitten virallisesti tehnyt uuden henkilökohtaisen ennätykseni NaNoWriMon saralla. 33k ja rapiat taisi olla edellinen ennätykseni, se vuodelta 2007, mikäli en väärin muista. Olikin korkea aika revanssille.

Vaan nälkä kasvaa syödessä, loppuun asti painetaan!

Vaikka tästä viikonlopusta tuleekin näillä näkymin sangen heikko suoritussisällöllisesti: viikonloppu Pirkanmaalla, paljon tekemistä koulunkin puolesta, läppärivanhusta ei voi sen pitämän metelin takia pitää yötä myöten auki, joten kirjoittaminen tapahtunee lähinnä käsin. Jaiks. Vähän ahdistaa jo etukäteen se, miten etumatkani kuroutuu maanantaihin mennessä kokolailla kiinni, ja miten minulla ei ole enää käytettävissäni kapinoinnin tuomaa sanamääräpuskuria, kun kaikki vielä kirjoitettavana olevat vanhatkin kohtaukseni ovat sellaisia, jotka pitää kirjoittaa ihan jokaista sanaa myöten alusta. Ei enää etulyöntiasemaa. Nyt on selvittävä kuun loppuun, viimeiset 15 000 sanaa, silkalla raskaalla työnraadannalla. Saa nähdä miten käy.

Sain tänään syksyn käännöskurssin ensimmäisen työn takaisin. Meinasin saada sydänkohtauksen, kun luulin ensin saaneeni todella huonon arvosanan, mutta olinkin vain katsonut paperia väärin ja tulos oli onneksi päinvastainen. Ei vielä täydellinen, ei ihan vitonen, mutta melkein jo. Seuraavalla sitten?

Saimme takaisin ruotsissa harjoitusreferaattimme. Kuulemma pääsisin läpi näillä eväillä, jos saisin huolimattomuusvirheeni pois. Työstetään.

Kuulin tänään myös, että olin missannut konsertin, jota olin odottanut jo pari vuotta. En ollut edes kuullut siitä, että ihastuttava Lissie tulisi Suomeen - olin tapahtumaa alkanut odottaa jo tosiaan aikoja sitten, mutta missasin ilmoituksen jollain ihmeen kaupalla. Ja jäi väliin! Ei ole totta! Olisin kaivanut rahat vaikka maasta jos olisin tämän päivän keikasta tiennyt. Äsh! Harmittaa tavattomasti.

Tässä Lissien tunnetuin hitti heille, jotka eivät neitosen ääntä vielä tunnista (shame on you):


Okei, laitetaan nyt vielä uudempaakin tuotantoa kun sitä kerran on:

Rakastan, rakastan!

Nyt nukkumaan, huomenna luen aamupäivällä tenttiin ja kudon vähän lisää villapaitaa, ennen kuin pakkaan kamani, tiskaan tiskit ja lähden tentin kautta Pirkanmaalle viikonlopuksi. Seuraava päivitys siis maanantaina. Tsau!

0 kommenttia