Nano-päivitys, 19. päivä (aamu)

10.25

Saldo: 35 527
Vaadittu saldo: 31 666

Kolme nollapäivää takana, ja se myös näkyy: etumatkani on kuroutunut umpeen tehokkaasti, olen jälleen yksi tavallisista tallaajista, jotka yrittävät vain rääpiä kasaan päivittäin sen 1667 sanaa. Äsh! Tarkoituksenanihan oli silloin vielä viikko pari sitten saada koko paketti kasaan tähän mennessä, mutta toisin kävi. Oh well. Yritetään saada se 50 000 sanaa kuun loppuun mennessä, aina ei voi mennä putkeen (eikä varsinkaan silloin kun aluksi näyttää siltä).

Gif

Viikonloppuna tuli kirjoitettua vain noin 500 sanaa. Eilen oli matkustuspäivä, illalla koulun puitteissa monta tuntia teatteria, minkä lopuksi jäätävä väsymys ja päänsärky, joten tulosta ei siltäkään päivältä tullut sanaakaan. Harmittaa, mutta toisaalta ei voi mitään. Tämäkin päänsärky todistautui varsin voimalliseksi vastustajaksi, sillä menin sen kanssa nukkumaan kahdentoista aikaan - ja kahden särkylääkkeen jälkeen se ahdistelee pääni verisuonistoja sykinnällään vieläkin, yli kymmenen tuntia myöhemmin. Oli hyvin nukuttu yö, voin vakuuttaa. Mitä kivaa tällaisessa päänsäryssä kuitenkin on? Ei yhtään mitään.

Mutta tänään yritän skarpata: ruotsin suullinen koe parin päivän päästä (ei hemmetti...) ja yksi käännöskin pitäisi samalle päivälle saada kyhättyä.

Saisinpa jostain lukuaikaa. Olisi pari hyvää romaania odottamassa ja sormet jo syyhyävät. Käsityötäkin olisi mukava jatkaa, olen päässyt varsin kunnioitettavaan vauhtiin.

Nyt muutama tunti nanoa, jos vaikka saisin sen 2000 sanaa kasaan. Lisäksi yritän olla ärsyyntymättä mahdottomasti siitä, miten jokin saa tämän blogin nyt katkomaan rivejä kummallisista kohdista. Laittaisi edes viivan toisistaan irrotettujen sananosien väliin, perhana. Häiritsevää tällainen kieliopillinen urpous (kirjoittajan kirjoitusasun tärvelemisestä puhumattakaan).

0 kommenttia