Nano-päivitys, 23. päivä (ilta)

20.13

Saldo: 45 071
Vaadittu saldo: 38 333

Reilu 5k tänään. Eiköhän se piisaa. Maistan jo voiton suussani! Jos sitä huomenna sitten vetäisisi toisen tämänmoisen urakan. Aijai. Mahtavaa! Tarina ei tosin tule ihan vielä siitä päätökseensä, veikkaisin, mutta katsotaan paljonko jää joulukuulle paikattavaksi.

Ja sitten alkaa se mahdoton editointirumba. Oh dear...

Nyt voisi keskittyä illan leffatykitykseen (kolme vai neljä katsottavaa olisi tarjolla, kaikki samaan aikaan, miten valita minkä laittaa nauhalle ja minkä katsoa ja minkä etsiä sitten myöhemmin kavereilta tai kirjastosta lainaan jos voi?). Tai no, voiton kyllä vie Doctor Who ja 50-vuotisjuhlajakso, jota ei yksinkertaisesti voi missata, vaikken olekaan tätä uusinta kautta vielä nähnyt. Luultavasti menee myös nauhalle. Koska David Tennant! Rose Tyler! Toivottavasti Rose on sulautettu tarinaan hyvin ja Billie Piper on päässyt taas sisälle hahmoonsa - ja että ohjaaja/käsikirjoittajakin on roolin ottanut hyvin huomioon, sillä minulle jäi vähän huono maku Rosen neloskauden loppupuolen jälleennäkemisjaksosta suuhun. Liian vähän ruutuaikaa ja oli jotenkin omituisen tuntuinen! Mutta äh, alkaisipa jo. Ei se tietenkään ole niin hyvä jakso kuin sen pitäisi olla tai sen toivoisi olevan - paineet ovat liian suuret ja näyttää ainakin trailereiden perusteella aika ylilyödyltä - mutta uskon silti pitäväni.
Matt! David!
Googlen ilahduttava DW-peli on muuten sangen haastava. On sitäkin tullut eilen ja tänään tahkottua. Kyllä, olen yli 20-vuotias...


0 kommenttia