Nano-päivitys, 7. päivä

0.15

Saldo: 18 766
Vaadittu saldo: 11 666

Vähän ontuva luku. Tai voi olla, että vain kuvittelen. Huomenna tulee eteen eräs kirjan avainkohtauksista, uusi, sellainen josta on pienet paineet etten mokaa sitä. Kunpa en mokaisi. Kunpa saisin sen juuri sellaiseksi kuin pitää.

Loppuilta taitaakin mennä taas suunnittelutyössä.

Huomenna pitäisi muuten mennä 20 000 sanan raja rikki. Aika utopistista - alkuperäinen kässäri oli vain viisi tonnia pidempi. Taitaa tosiaan tulla hyvinkin 50 000 sanaa täyteen, saa nähdä riittääkö edes tuo määrä ennen kuin tarina on kerrottu.

Tänään tuli taas kokkailtua ja leivottua - muun muassa makaronilaatikkoa ja sämpylöitä. Kehitin myös nopean pirtelön varhaisen herätyksen pökerryttämän pääni piristeeksi:

- puolikas banaani
- n. desi vaniljajäätelöä
- n. 3-4 desiä maitoa
- n. 2-3 ruokalusikallista vadelmahilloa

Kuva Arlan, ulkonäkö kuitenkin sama.
Oli muuten hyvää, huomenna toinen satsi samanmoista.

Voi olla, että seuraavan kolmen viikon aikana tulee tuota tai vastaavaa voimajuomaa litkittyä varsin useinkin: kuulin tänään, että ruotsin suullinen tentti on jo kahden viikon päästä ja kirjallinen kolmen. Alkoivat polvet vähän tutista, missäköhän välissä tässä saisi parannettua ruotsinsa "Minä Satsu, sinä opettaja?" -tasolta sinne kielellisen Everestin huipulle, jolla pystyisin keskustelemaan sujuvasti oman alani aiheista ilman kangertelua?

Tänäänkään en saanut sanottua oikein opettajan kanssa keskustellessani edes sitä, että olen lainannut tietyn äänikirjan kirjastosta. Huoh.

0 kommenttia