Valoa tunnelin päässä

Hain vielä yhteen harjoittelupaikkaan, josta tuli heti erittäin kannustava viesti takaisin. Pääsen kuulemma erittäin luultavasti haastatteluvaiheeseen. Työ olisi varsin mielekäs ja näyttäisi hyvältä CV:ssä, mutta en paljasta asiasta vielä enempää. Sanotaan nyt näin, että toivo pilkahtelee jälleen. Toivotaan, että onni olisi kerrankin myötä.

Leireily NaNoWriMon saralla ei onnistunut tässä kuussa, mutta sain sentään joitakin tuhansia sanoja tahkottua editointia eteenpäin. Olen vieläkin säälittävän alussa koko urakassa, mutta olen päässyt viimeinkin kiinni lukuihin, joissa sattuu ja tapahtuu ja joita on siis mielekästä kirjoittaa. Toki matka edessä on vielä pitkä ja kyllähän väkisinkin rauhallisempiakin lukuja tulee eteen, hankalista puhumattakaan, mutta elättelen toivoa, että saisin toukokuussa editoinnin kirjan puoliväliin edes vietyä valtavasta essee- ja luku-urakoinnista huolimatta. Kesäkuussa täytyy tosiaan keskittyä jo sitten uuteen projektiin ja jättää nykyinen levolle. Näin ne suunnitelmat muuttuvat.

Aloitamme vapun vieton kaveriporukalla vasta iltapäivällä, joten tässä on vielä aikaa tahkoa kesken oleva luku loppuun. Huomenna aloitan seuraavan esseen päkertämisen vaikka verenmaku suussa. Tick tock.

Viettäkäähän hauska vappu, ihmiset!

Kommentit