NaNo #5

Edelleen värkkäilen vähän sitä sun tätä, jotakin melkein suunniteltua tai ainakin jossakin määrin kaavailtua, mutta tänään luovuus tai pikemminkin omien fiilisten kanavointi on vienyt enemmän päätilaa ja siten paperille syntyneet pätkät ovat enemmän sitä vähemmän suunniteltua. Mutta toisaalta, haittaako se? Enpä usko. Toki olisi mahtavaa, jos saisi painokelpoista ja romaaniin täysin istuvaa tavaraa syntymään näissäkin kinkereissä, mutta c'est la vie, hyvä että edes näin.

Sain kuitenkin todella nopeasti tämän päivän ja ehkä huomisenkin satsit aikaiseksi, joten ehkä jonkinlainen tuntumantynkä on löytymässä. Tai sitten se on sitä oman pään egoistista tuulettamista hahmojen kautta. Mutta kuten sanottu, hyvä että edes näin.

En tiedä, onko mielekästä sittenkään päivittää teille kuulumisiani päivittäin, kun en odota näiden muuttuvan tästä juuri miksikään, mutta toisaalta ehkä se pitää osaltaan näppäimistön nakuttamassa, kun raportoin edes jollekulle tekemisistäni kuukauden aikana. Joten ehkä jatkan kuitenkin, ellei tämä nyt aivan itseään toistavaksi muodostu.

Kommentit

Lähetä kommentti