City of Stars - are you shining just for me?

21.17

Edellisessä entryssä mainitun muutoksen alle joutui heti kaksi lukua, jotka tulostin. Punaisella, koska musta muste on loppunut tulostimesta. Totesin ko. poikkeavan värivalinnan vapauttavaksi - kun kaikki sanat ovat punakynällä, koen ettei ole tavanomaista tarvetta pitää kynsin hampain luoduista kohtauksista kiinni vain koska ne ovat jo olemassa, vaan tekstiä on helpompi tarkastella sitä kautta, mitä sieltä voisi pelastaa, ei mitä sieltä on pakko ottaa pois. Voisin ottaa tämän tulostusvärin tavaksi. Vaan liekö toimisi vakituisessa käytössä yhtä tehokkaasti editoinnin ohjaamisessa?

Tänään olen siis korjannut vanhoja lukuja ja mielestäni varsin onnistuneestikin. Vain yksi kysymys on enää jäljellä ennen yön lepoa: tarvitaanko tätä toista lukua todella, vai onko se menettänyt merkityksensä muutoksien tuulissa?

Jäänee nähtäväksi. Olen pyövelimäisellä tuulella. Lapsen riehakkuudella hakkaan käsikirjoituksestani paloja kuin piñatasta ja kiherrän silpun sataessa maahan. Kultaisia konfetteja ja hyödyttömiä lauseita.

Kuuntelen Ryan Goslingin laulamaa "City of Stars" -kappaletta elokuvasta La La Land. Millainenkohan musikaali Drive-elokuva olisi ollut?

Takaisin punaisen tekstini pariin.

0 kommenttia