Leirille, mars!

CampNaNoWriMo ei olisi voinut osua parempaan ajankohtaan: olin jo mielessäni päättänyt pakertaa käsikirjoituksen koelukuvalmiiksi tämän kesän aikana, joten leirikuukausi tuli kuin taivaan lahjana. Tietenkin ahdistaa hieman jo näin etukäteen tieto siitä, että nyt se on saatava oikeasti editointivalmiiksi, mutta toisaalta haluaisin jo päästä tästä projektista niskan päälle. Vaikka onkin aina vaikeaa kohda valmis versio ja todeta siitä asioita itsestään kirjoittajana, tämän aika on jo enemmän kuin kypsä.

Ennen heinäkuuta teen tarkat sotasuunnitelmat jokaiselle viikolle: päivittäiset suunnitelmat kalenteriin paitsi sanamäärän, myös sisällön osalta. Olen asettanut sanatavoitteeksi 30 000 sanaa, mutta veikkaan, että tavoitetta joutuu rukkaamaan ylöspäin kunhan alkuun pääsen. Tästä tulee A5-sivuissa varmaan noin 350-sivuinen kirja, uskoisin. Ainakin jahka saan seuraavalla kierroksella aikaiseksi lisätä kuvailua, jota viljelen normaalisti tähän käsikirjoitukseen varsin säästeliäästi.

Jännittävää! Tapaanko jonkun teistä leirinuotiolla?

Tunnelmia:

Kommentit

 1. Hauskaa Camp Nanoa! 30k kuulostaa realistiselta kesätavoitteelta, ainakin minun on hankala kirjoittaa helteillä ja valossa ihan yhtä paljon kuin marraskuussa.

  Minunkin olisi tarkoitus keskittyä heinäkuussa kirjoittamiseen, mutta leirille en osallistu. Nanottaminen ei enää nykyisin oikein inspiroi tai sovi kirjoitusrytmiini. Mutta olen hengessä mukana!

  Kohti voittoa siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taas tällä hetkellä kirjoitusrytmi on ollut kokonaan hukassa, joten sitä tässä ennen kaikkea lähdetään tavoittelemaan - version loppuunsaattamisen lisäksi. :)

   Kiitos tsempeistä! :)

   Poista

Lähetä kommentti