Väsyneen ilta-ajatuksia

Nidoin yhteen vanhan ja uuden suunnitteluvihkoni. Vanha on täysi, mutta tarpeellinen, joten katsoin parhaaksi yhdistää fyysisestikin uuteen. Teon jälkeen huokaisin: vihkoyhdistelmän lisäksi on irtopapereita, tulosteita, muita vihkoja ja muistikirjaosuuksia enemmän tai vähemmän täynnä, enemmän tai vähemmän yhden kangaskassillisen verran. Luulisi, että tällä määrällä muistiinpanoja ja raakaversioita olisi jo valmiina jotain suht siedettävää.

Mutta niin, kai se hyvin suunniteltu on tosiaan vain puoliksi tehty.

Väsyttää. Muut julkaisevat, minä naputan muiden tekstejä. Nanowrimo tyssäsi alkupäiviin, en ole työpäivien päätteeksi jaksanut naputella vielä lisää koneen äärellä. Tai edes käsin. Mutta ei se mitään. Väsymys on nyt niin kaikki, ei tässä jaksa edes omasta unelmoida varsinaisesti. Ainakaan ärtymykseksi saati teoiksi asti.

Mutta niin. Jotenkin toivoisi, että käsissä olisi tällä muistiinpanomäärällä jotain parempaa. Se on ehkä se tämän illan ajatus. Mutta toisaalta juoni on muuttunut enemmän tai vähemmän väh. kerran per vuosi viimeiset neljä vuotta. Vai viisi? Oh well, siinä kuitenkin selitys sille, miksi paperia tähän projektiin on kulunut niin paljon versus paljonko on saatu käyttökelpoista aikaiseksi.

Onneksi en ole heittänyt pois sitä ihan ensimmäistä versiota. Se on näyttö siitä, että on tästä vatvomisesta hyötyäkin ollut.

Toivottavasti ensi kuussa jaksaisin kirjoittaa. Tämän illan toinen väsynyt ajatus.

Kommentit