Sijaisonnea

Onpa mukavaa lukea teidän menestystarinoitanne, kuunnella onnenkiljahduksia ja pitää sormia ja varpaita ristissä puolestanne! Muutamalla bloggaajalla on menossa kustannuskynnyksen yli projekti, ja ei tässä voi muuta kuin myhäillä tyytyväisenä sijaisonnesta. Hyvä te!

Oma kirjoittamiseni on taas tauolla: hyvä kirjoitusvire ja -into taantui töiden alkamiseen. Pitkiä päiviä on tehty uutta työtä ja se on ollut niin kaikennielevää, että kotona sitä vain löjähtää jonkin ruudun tai kirjan ääreen ja vain on kunnes pääsee nukkumaan. Ei sillä, kyllähän se tästä alkujärkytyksen jälkeen tasaantuu ja jaksaminen kasvaa tasaisesti, varsinkin jos saan aikaiseksi käydä liikuntaakin harrastamassa välillä, mutta tällä hetkellä pääprojektini on vain tausta-ajatus.

Kirjoitan toki vähän väliä jotain pientä, muutamaa sanaa sinne ja toisia tuonne, kehittelen uusia tarinoita mielessäni töiden keskellä jos ehin. Toivottavasti saan aikaiseksi jotain kokonaisvaltaisempaakin tässä syksyn mittaan!

Olo on tällä hetkellä tästä kirjoitustaukoilusta ja uudesta työstä johtuvasta väsymyksestä huolimatta toiveikas ja maltillinen. Minunkin vuoroni tulee joskus, vaikkei vielä ihan lähiaikoina, mutta kyllä se sieltä.

Onnea vielä kerran heille, jotka ovat päässeet urakassaan jo lähelle maalia!

Kommentit

  1. Hei hani! Sinua odottaa Liebster Award -haaste blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon tästä! Oli mukava vastailla! :)

      Poista

Lähetä kommentti