Taukoilua

Elossa ollaan, vaikkei sitä ehkä blogin päivitystahdista uskoisi! Loppukesä on mennyt hujauksessa ohitse, elämässä on tapahtunut jännittäviä (ja sangen onnellisia) käänteitä ja kiirettä on pitänyt - kirjoittamisetkin ovat siis jääneet tauolle, olen käynyt lukemassa teidän edistymisestänne, mutta oma editointiprosessini on seisokissa.

Ja on varmasti seuraavat pari kuukautta, katsotaan sitten, kun olen saanut vakiinnutettua arkeni Englannin päässä. Täällä Suomessa vielä pari seuraavaa viikkoa ollessani keskityn läheisten tapailuun ja järjestelyjen tekemiseen. Eli blogikin on siten mitä luultavamminkin tavallista hiljaisempi.

Tosin saa nähdä, pääprojektini hahmot huhuilevat kyllä näin hiljaisina hetkinä takaraivossani luojansa perään...

Tällä hetkellä elämä on jopa suhteellisen mukavaa. Lukuun ottamatta sitä, että flunssa on pahasti hyökkäämässä päälle aikana, jolloin pitäisi paljon saada aikaiseksi. Noh, toisaalta mielummin sitä kai sairastaa koti-Suomessa läheisten ympäröimänä kuin vieraassa ympäristössä keskellä vieraita ihmisiä. Joten otetaan positiivisesti tämäkin!

Kommentit

  1. Onnea tulevaan! Vaihtoaikana kannattaa ehkä keskittyä täysillä opiskeluun ja uuteen maahan. Sen jälkeen voi aina palata kässärin pariin. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti