Loppurutistus

21.25

Taitaa valitettavasti käydä niin, etten ehdi saamaan käsikirjoitusta valmiiksi perjantain kilpailua varten. Mutta yritän kuitenkin vielä - tekstistä puuttuu noin puolet, mutta toivon, että saan tänä yönä rutistettua vielä n. 6 sivua ja nukkumaan mennessä tehtyä suunnitelmat selviksi - ja huomenna sitten paahdan nano-hengessä menemään koko päivän. Deadlinehan on siis Suomen aikaan 1.2 klo 02.00 (heille paikallinen keskiyö perjantain ja lauantain välissä). Veikkaan, että tulee aikalailla tasan silloin sähköpostin kautta heille paperit ja tarvittavat tiedostot lähetettyä jos mitään ylipäätään heille lähetyskuntoon saan.

Yritetään! Lisämotivaatiota antaa vähän se, että huomasin, ettei BBC hyväksykään normaalisti ulkomailta tulevia käsikirjoituksia, vaan kirjoittajien täytyy asua joko Irlannissa tai Iso-Britanniassa kässärin lähettämisen aikoihin (tai olla palaamassa/muuttamassa sinne lähiaikoina). Ei sillä, koska heillä on TV- ja elokuva-käsikirjoitusten ikkuna auki maaliskuussa, voinhan harkita toki sitäkin, että jos olen vaihtoon pääsemässä syksyksi (siitä pitäisi minulla alustava tieto tuohon mennessä jo olla), niin voinhan lähettää heille kässärin ja laitan tietoihini, että syksyllä tulen muutaman kuukauden Briteissä asumaan. Eivät välttämättä tartu kässäriini, mutta en toisaalta ole huijannutkaan, vaan todella tulen olemaan Brittilässä siihen aikoihin kun he mahdollisesti haluaisivat kässärilläni jotain tehdä. Voinhan toki myös mainostaa sitä, miten tulen asumaan Suomessa enää vain vuoden sen jälkeen, joten voivat halutessaan pistää nimeni jonnekin korvan taakse, jos käsikirjoitus tuntui lupaavalta.

Sama pätee radion ja draaman käsikirjoituksiin - silloin lähetysikkuna on auki muistaakseni myös aikana, jolloin voisin käyttää tuota syksyn maassaoloani hyväksi, mikäli sellainen tilaisuus kohdalle osuu.

Mutta noh, tämä on tietenkin tällaista venkslaamista ja jossittelua, jonka varaan ei haluaisi elämäänsä laskea. Niinpä olen todella pettynyt, mikäli en tätä käsikirjoitusta lähetyskuntoon huomisiltaan mennessä saa - tuntuu todella tympäisevältä joutua odottamaan vuoden uutta tilaisuutta, johon olisi voinut tarttua jo nyt ja joka oli todella lupaava ihan vain tulevan urankin kannalta. Äsh.

Taidanpa käydä taas töihin, ihan vain jos ihme tapahtuisikin ja huomenna saisin jostain tarvittavat sivut repäistyä...

0 kommenttia