Leisure

Odotus jatkuu. On ollut paljon kiireitä, töitä ja työn kaltaisia, eikä lukeminen tai kirjoittaminen ole maistunut. Ideoita edelleen olisi. Toivon, että jaksaminen antaisi tällä tai ihan viimeistään ensi viikolla myöten. On ikävä tarinoita. Olen katsonut Netflixiä, mutta en sieltäkään Joan Didionista kertovaa dokumenttia lukuun ottamatta mitään tähdellistä. Olen ollut kiitollinenkin niistä hetkistä, kun on saanut vain olla ajattelematta mitään, jos rehellisiä ollaan. Mutta haluaisin silti saada jo jotain konkreettistakin paperille.

Saatan tehdä yllättävän valinnan seuraavasta projektista. Ilmeisiä vaihtoehtoja olisi pari kappaletta, mutta tässä parin viikon mittaan kypsynyt idea houkuttelee, vaikka epäilyttääkin osaanko minä, olenko koskaan osannut.

Vaikka no, en lue paljon jännityskirjallisuutta, mutta olen sitä sivuavaa käsikirjoitusta työstänyt kuitenkin viimeiset 4 vuotta. Että ehkä pitää heittää ennakkoluulot nurkkaan ja vain tehdä.

Kun vain jaksaisi.

Apua, kohta on joulukuu. Kolme lukua pitäisi vielä.

Kommentit

 1. Uuden projektin tuoksu. Kannattaa varmaan valita se projekti, joka houkuttelee. Jos jostain syystä ei luonnistu, niin aina oppii tekemällä. Kirjoittamisen hyviä puolia. Joskus itse heitän noppaa projektista, jos en osaa päättää.

  Tsemppiä. Peittoat kyllä kolme lukua. Jos et joulukuussa, niin sitten kun jaksat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Kiitos tsempeistä, lycka till myös sinne! :)

   Poista

Lähetä kommentti