Hämmentävää

Ennen kuin palaan pohdiskelemaan kirjoittamista tai muuta arkeani, haluan tehdä yhden pienen huomautuksen liittyen jääkiekkoon.

Ja sen järjettömiin sääntöihin.

Vai mitä mieltä olette siitä, että miehen laittaminen sairaalakuntoon on ihan ok, mutta hipaisusta olkapäähän kämmenellä saa kaksi minuuttia rangaistusjäähyä kiinnipitämisestä?


Äly hoi, älä jätä. Kuka helvetti näitä sääntöjä oikein tekee? Saatika kuka idiootti noudattaa... Tuntuu rikoksen suhde olevan pikkasen kallellaan.

Mertaranta kävi ylläolevassa kuumana kuten muutkin ja ihan syystä: taklaukset ovat muutenkin lajin typeryyksien typeryys, saatika jos niistä vaarallisimpiin ei edes puututa. Että terveisiä vain sinne ruotsalaistuomareille, hyvin te vedätte.

Onneksi venäläisteloja sai rangaistuksen sitten myöhemmin. Vaan paljoapa se Jormakkaa lohdutti. Kuten suomalaiset tuossa filmillä vaahtoavat, luulisi että pelaajilla sen verran järkeä pelitilanteessakin vielä olisi, ettei lähdetä taklaamaan ketään päähän - varsinkaan, jos taklattava ei sitä hyökkäystä näe. Joku roti idioottimaisessa, lajiin kuuluvassa mättämisessäkin...

Kommentit