Aamun kiekkopaketti

11.37

Aamun kiekkouutisia: en näemmä ollut ainoa, joka hämmästeli Leijonien mokia. Mm. sitä, että kaikki miehet otettiin kerralla vaihtoon kesken pelitilanteen. MM-tason pelissä. Eipä ihme, jos Rinne on joutunut yksin maaliaan puolustamaan ja maalinkin päästämään - jos muut pojat ovat kerran yksissä tuumin lähteneet kaffepaussille ja todenneet, että kyllä Pekka hoitaa...

Jösses, itkisinkö vai nauraisinko? Erkka sun muut tekevät tietenkin vaihtopäätökset, ja sinne siis nyt asianmukaiset kulmankohotukset, mutta kyllä väkisinkin tulee mietittyä, että kai tuossa tilanteessa saa pelaajatkin omaa älliään käyttää: jos viisi vastustajaa vyöryy maalille, jonka edessä on vain puntit tutisten seisova molari, ja vaihtoaitioon on tunkemassa koko oma joukkue, voisi siinä kohtaa edes se jonon viimeinen funtsia, josko palaisi sittenkin maalille kunnes omia ukkoja on jäällä edes noin suurin piirtein vastustajia vastaava määrä. Ihan vain reiluuden nimissä.

Ei enää ihme, että Rinne ne viisi rankkariakin klaarasi, kun kerran sai harjoitusta ampumakisoista jo ihan varsinaisten erienkin aikana.

Sillä välin rapakon takana Selänne nieleskeli jäähyväiskyyneleitä. Myönnettäköön, en ole miehen uraa seurannut, kuten en tosiaan jääkiekkoakaan, aktiivisesti mutta kyllä ylpeys silti rinnassa paisuu tuotakin videota kelaillessa. Kiitoksia kiekkolegendalle, jonka kanssa meillä tuntuu olevan yhteistä ainakin mieltymys samaan numeroon - kahdeksan on numeroista kaunein.

Vaan vielä asiasta ensimmäiseen, sillä pidättelen täällä taas naurua. Nyt kun tuli nuo Leijonien möhläykset puheeksi, niin en malta olla jakamatta seuraavaa pätkää, johon vahingossa törmäsin ja uteliaisuuttani katsoin läpi suurten katsojalukujen takia. Suomalaisille naureskellaan nyt kansainvälisestikin YouTubessa jonkin toisen pelin tiimoilta. Ei mennyt tässäkään ihan putkeen pojilla vaihtokuviot... Katsokaa koko video, eipä jäänyt vain yhteen kompasteluun vaan ukkoa sukelteli niin aitioon kuin sieltä poiskin naamataulu edellä. Aitajuoksu ei tainnut olla koulussa poikien lempilaji?

Vaan älkää surko, pojat. Sattuuhan näitä. Ei naureta pahantahtoisesti!

0 kommenttia