Maasta taivaaseen

18.22

Tunnelmat ovat vaihdelleet likaviemärin pohjalietteistä noiden lunta raivoisasti syytävien pilvien yläpuolelle. Aamupäivän tuskailin romaanini parissa - se näyttää silmissäni yhtäkkiä perin kehnolta - kun taas nyt illemmalla mielialaa ovat nostattaneet paitsi onnistunut kirjastoreissu (ah, se tunne kun ei löydä kirjaa, jota lähti hakemaan, mutta joka tuodaankin palautettujen hyllyyn juuri kun on lähtemässä lannistuneena pois!), mutta myös eräs tietty sähköposti, jota olin odottanut kuin kuuta nousevaa viimeisen kuukauden...

Worcester, UK

Ensi syksynä kotikaupunkini näyttää erittäin luultavasti tältä. Nyt sitten miettimään alkaisinko sulloa nämä syksyn seikkailuuni liittyvät mietteeni erilliseen blogiin vai kehtaanko jakaa tätä nykyistä tuttavien ja ystävien tietoisuuteen.

Nyt vielä kun tulisi huomenna soitto suosikkiharjoittelupaikastani, niin voisin olla kevääseen hyvin tyytyväinen jo nyt.

4 kommenttia

 1. Wau, hienoa! Pidä nyt ainakin sellaista blogia, jota pääsee lukemaan, nimittän brittiläkokemuksesi kiinnostavat hurjasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, julkisena pidän joka tapauksessa, ilmoittelen kyllä jos erillisen blogin kehitän. Mukavaa jos mielenkiintoa riittää noillekin kirjoitteluille! :)

   Poista
 2. Kivaa, onnea harjoittelupaikan johdosta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosin vaihtopaikka "vasta", katsotaan josko se harjoittelupaikkakin tärppäisi. :)

   Poista