Nikotellen käyntiin

23.57

Sunnuntailta asti rästissä onnellisuudenaiheita. Tiivistetysti:

  • Tee. Tätä tuskin tarvitsee perustella?
  • Se tunne, kun lukee kirjaa ja saa tuntea wow-kokemuksia, kun miettii miten paljon kirjailija on joutunut asioita miettimään ja miten yksityiskohtaista vaivannäköä hän on kirjansa eteen nähnyt. Näin kirjoittavan ihmisen näkökulmasta - ja muutenkin - nuo kokemukset ovat puhdasta onnellisuutta.
  • Tänään olen ollut iloinen paristakin asiasta erityisesti, mutta yksi asia on kuitenkin mainittava ylitse muiden: pikkupääsiäismunat. Värikkääseen foliopaperiin käärityt ihanat pienet suklaat, jotka kai pitäisi lykätä rairuohon sekaan, mutta jotka aina päätyy syömään suoraan pussista n. 5 tunnin sisällä ostohetkestä.
  • Sekä sunnuntai että maanantai: Ally McBeal -televisiosarja. Toimi 90-luvulla, toimii edelleen. Ally is my spirit animal.
Gif
Nyt voisin jatkaa toivottavasti matkaa romaanini parissa. Taas katsomalla hetken taaksepäin, tekemällä aiempaan lukuun pieniä muutoksia, mutta sen jälkeen pääsen toivottavasti taas ainakin yhden luvun eteenpäin. Huomasin taas, että projektista puhuminen kannattaa: olen innostuneempi kuin viikkoihin juteltuani kirjoittamisen hienoudesta ja vaikeudesta ystäväni, erään tulevan koelukijani, kanssa. Hänen intonsa ja halunsa päästä tekstiini käsiksi ruokkii omaakin tunteenpaloani. Kiitos siitä.

Ei kun tuulta päin.

0 kommenttia