Maaliskuuta

20.21

Tänään on ollut poikkeuksellisen mukava päivä. Aamu valkeni hämmentävän aurinkoisena ja lämpöisenä - täydellinen lenkkikeli. Harmi, ettei kameraa tajua ikinä ottaa mukaan taskuun.

Tarpeekseni auringosta nautittuani palasin kotiin lounaan tekoon. Pitkästä aikaa sosekeittoa. Eipä ihmeempää kuin pakastevihannespussin sisältö kiehumaan, pari liemikuutiota sekaan, soseutus ja joukkoon ruokalusikallinen sulatejuustoa.

Söin varmaan puoli kattilallista, nam.

Koska päivä oli nätti ja fiilis oli hyvä - ja opintotuet tulivat eilen - lähdin kaupungille. Kirjastosta Virginia Woolfin Mrs. Dalloway, Uffilta kahdeksan euron yhteishintaan unelmieni silkkipaita (mikä tuuri, juuri sellaista olin lähtenyt kaupungilta hakemaankin!) ja upea huivi, sekä H&M:ltä ihanat korvakorut ja musta pusero sen silkkipaidankin kaveriksi.

Unelmapaita ja roikkokorvikset. Me likes.

Sain myös eilen kevään ensimmäisen työhaastattelukutsuni. Looking good. Vielä kun lähtisi kirjoittelut tästä rullailemaan.

Ostoksista puheenollen, taisin hehkuttaakin viikko sitten sitä, miten tilasin Book Depository -kirjakaupasta (suosittelen, ei posti- yms. maksuja) paketin, jota odotin into piukassa. Noh, kirjani saapuivat ja sain viimeinkin otettua kuvat kaunokaisista, jotka nyt kirjahyllyäni täydentävät.

Parade's End -minisarjan käsikirjoitus.
Sosiaaliset signaalit ylivoimaiseksi kokeva mies päättää etsiä vaimon kyselylomakkeen avulla. What's not to love?
Parade's Endin kässäri hyppäsi heti suosikkikirjojeni kärkipäähän. Suosittelen sarjan faneille sekä heille, jotka eivät ole koskaan kässäreitä lukeneet - tässä esimerkillinen malli siitä, miten kässärit pitäisi aina kirjoittaa. Upea, upea teos (jota luki kuin kirjaa, älkää siis pelästykö niukempaa kuvailua sisältävää kässäriformaattia!). Rosie Project osoittautui mukavaksi ja kevyeksi kevätlukemiseksi, jonka ostamista en kadu tippaakaan. Saipa moneen kertaan ihan ääneenkin kiherrellä päähenkilön edesottamuksille.

Tällaisia päiviä lisää, kiitos.

0 kommenttia