Suositus!

2.42

Kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille, Sherlock-sarjaa katsoneille, tai parhaimmillaan molempiin ryhmiin kuuluville:

Tunnin syvällinen haastattelu sarjan luojien ja käsikirjoittajien Steven Moffatin ja Mark Gatissin kanssa. Ehdoton helmi!


2 kommenttia

 1. Kiitos tästä! Muutama viikko sitten päätin, että pitää vihdoinkin katsastaa, että mistä tämä 'Sherlock' villitys oikein on peräisin ja nyt on tullut katsottua kaikki jaksot kolmannen tuottarin loppuun asti. Taidan jäädä seuraamaan blogiasi :)

  http://thefinnishone.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti myös pidit näkemästäsi? :)
   Tervetuloa seurailemaan, laitoin myös sinun blogisi listalleni. :) Opiskelet todella mielenkiintoisia aineita yliopistossa! Kiva päästä lukemaan kokemuksistasi. :) Näin muuten, että olet ladannut Vlog-postauksenkin blogiisi jossain vaiheessa, mutta se oli suomeksi - onko tulossa Vlog-postausta (=videota) englanniksikin jossain vaiheessa? Anteeksi uteliaisuuteni, on vain näin kieltenopiskelijan näkökulmasta mukavaa kuulla ulkosuomalaisten puhuvan englantia, varsinkin kun tuntuvat olevan niitä harvoja suomalaisia, jotka uskaltavat myös "vapaa-ajalla" eivätkä vain pakon edessä (luonnollinen seuraus ulkosuomalaisuudesta, mutta aina yhtä miellyttävä ilmiö). :)

   Poista