Hyvää yötä ja huomenta

2.21

Taas unettomuutta ilmassa. Tarkemmin sanottuna nukahdin kyllä joskus puoli kahdentoista tienoilla, mutta heräsin yhden jäljestä ja tässä sitä ollaan. Toisaalta ihan hyväkin juttu: saanpahan nyt sitten toteutettua varmuudella suunnitelmani seuraavan yön valvomisesta matkustamisen takia, jos saan valvottua tämän yön kokonaan ja mentyä huomenissa (tai tänään) nukkumaan jo joskus alkuillasta ja herättyä virkeänä yhden ja kahden välissä. Kolmelta pitäisikin olla jo värisemässä Turun öisellä linja-autoasemalla Helsinki-Vantaan bussin lähtöä odottamassa.

(Linja-autoasemalla, jonne joudun muuten kävelemään tai menemään taksilla. Kiitos Turku ja surkea yöbussien lukumäärä...)

Sain siivottua tänään onneksi, huomiseksi jäi siis tukan värjäys, pyykkäys sekä tavaroiden pakkaus. Ja pitäisi edelleen osata päättää siitä laukusta. On se vaikeaa! Voisin helpottaa päätöstä hieman (sekä lopullisen budjetin rajaamista), jos saisin päätettyä tuliaiset jo etukäteen ainakin noin suurin piirtein, mutta tässä on se ongelma, että keksin jatkuvasti lisää ostettavaa. Yksi niistä on valitettavasti n. 30 punnan Cluedo-lautapeli, jonka olen päättänyt kotiin raijata - ja kuten arvata saattaa, se on aika iso. Lisäksi kun ruumaan kerran on laukku menossa, niin järki sanoo, että kannattaisi hyödyntää tilanne ja ottaa samantien iso laukku. Mutta toisaalta, jos on tilaa mihin syytää tuliaisia, niin silloin tosiaan niitä tulee herkemmin ostettua (olipa enää varaa tai ei), ja kuten viimeksi jo marisinkin, isoa laukkua on paljon ärsyttävämpi raijata kuin pientä, ja olenhan pariinkin otteeseen ollut onnistuneesti viikon reissulla tuon pienen laukkuni kanssa. Noh, ehkä saan asian päätettyä ennen ensi yötä - paras ainakin olisi!

Tänään on ollut aika käytännönläheinen näkökulma tähän reissuun, kun pitää keskittyä niin paljon tällaisiin järjestelyjuttuihin, joten tunnelmakin on vähän kärsinyt. Toki odotan reissua yhä, mutta tällä hetkellä näen sen aika järjellisestä näkökulmasta: miten hoidan matkustamiset, paljonko on rahaa käytettävissä, onhan passit yms. asiakirjat mukana, mitä tehdä linja-autoasemalta palaamisen kanssa sitten jo liian pian koittavana paluupäivänä eli perjantaina. Intoa palauttelen pinnalle seuraavan avulla, joka sopii päivään kuin nenä päähän jo musiikkinsa puolesta: katsoin tänään sen Love Actually -elokuvan kuten eilen lupailin. Olin muuten unohtanut kuinka hyvä se onkaan: yrittäkääpäs olla hymyilemättä leffan ajan, epäilen ettei onnistu!


Nyt ehkä vähän kirjoittamista. Voisin ehkä myös katsoa toisen joulunajan suosikin, Neljät häät ja yhdet hautajaiset -elokuvan, tässä yön kuluessa ajan tapoksi...

Vaihdoin myös tässä aikani kuluksi vähän blogini ulkoasua. Edellinen kävi liian hempeäksi.

0 kommenttia