Sateisen torstain riemut

13.37

Jessus, pääsin jopa läpi siitä ruotsin suullisesta! En olisi uskonut, varsinkaan aamulla ennen koululle lähtöä, kun silmät olivat rähmässä, tukka pystyssä ja kävelin päin vessan ovenkarmia kun en siinä tilassani osannut oikein arvioida etäisyyksiä oikein. Ilmeisesti se jännityksen nostattama adrenaliinipiikki kuitenkin auttoi menomatkalla heräämisessä (ja lumisade!) ja sain kuin sainkin ruotsia ulos suustani tiukan paikan tullen. Bra!

Nyt sitten kehittelen sotasuunnitelmaa viikonlopun varalle. Varasin glögiä ja kaakaota itselleni paitsi palkinnoksi saavutuksestani mutta myös edessä olevan uurastukseni voimanlähteeksi, koska:

Gif

Nanoon pitäisi siis saada potkua pikkuhiljaa. Jos nyt ollaan erittäin optimistisia, niin miten olisi 10k viikonlopun aikana, niin että jäljelle jää enää 2k ensi viikolle? Toivotaan!

Jotenkin outoa, kun kerrankin meni pelätty koe putkeen - olin jo henkisesti varautunut siihen, että haluaisin hypätä sillalta kotimatkalla kun kandin papereiden saaminen venyisi taas ties kuinka monella kuukaudella ja kun olisi tullut feilattua tentti, josta kaikki tuttuni ovat menneet lähes nauraen läpi. Sen henkisen krapulan puute tuntuu varsin... ihmeelliseltä! Hämmentävältä! Nythän saan hymyillä vaikka taivaalta rätkiikin vettä aamun lumen sijaan, ja voinen tehdä jotain mukavaa tänään ja viikonloppuna, vaikka alunperin odotin tästä yhtä harmaata melankolian helvettiä, josta pitäisi itsensä jotenkin jalkeille kiskoa ensi viikon puolella odottavaa kirjallista koetusta varten.

Sen sijaan saankin nyt hekumoida sillä, miten tuo kirjallinen koe onkin enää viimeinen asia minun ja ensimmäisten tutkintopapereideni välillä. Saa nähdä saankohan jo tämän kuun puolella tituleerata itseäni ihan virallisestikin Humanististen tieteiden kandidaatiksi...

0 kommenttia