This gotta be a good life

21.57

Siinä viiden-kuuden aikaan olo oli aika kurja. Kaikki tuntui olevan päin mäntyä.

Mutta sitten ystävä tuli piristämään iltaani: värjättiin tukkani, höpöteltiin, naurettiin, leivottiin sämpylöitä ja kuunneltiin musiikkia. Nyt hymyilyttää taas.

Koska sämpylät. Leivonta.


Ja koska uusi Hobitti 2:n trailer.
Jossa Benedict Cumberbatchin tekemä Smaugin ääni on lievästi sanottuna eeppinen. Parhautta.
Taas on syytä odottaa joulukuuta innolla.

Itse asiassa, syitä alkaa olla jo aika paljon. Toki tähän talveen mahtuu monia, voi kuinka monia ikäviä juttuja, mutta kyllä myös niitä hyviä. Nyt tässä syksyllä käyn kahdesti Shakespeare LIVE -näytännöissä, eli Finnkinon välittämissä näytelmissä, jotka on nauhoitettu aikaisemmin Lontoossa (taidan käydä katsomassa Othellon ja Macbethin), marraskuun alkupuolella saan tietää siitä vietänkö kevään ja kesän Lontoossa, joulukuussa taas tulee paitsi ylläoleva elokuva mutta myös uutena vuotena Lontoon reissu. Heti sen jälkeen tuollaisen LIVE-lähetyksen kautta pääsen näkemään Finnkinossa Benedict Cumberbatchin tähdittämän Frankenstein-näytelmän, jonka pitäisi olla loistava senkin.


Keskitytään tänä iltana noihin. Huomenna voidaan panikoida jo taas kouluhommien valtavasta määrästä.

Vielä tähän loppuun yksi harvoista crack!videoista (=hupailuvideo), joka on oikeasti hauska. Ensimmäisen Hobitti-leffan nähneet, katsokaa! Hauskaa loppuviikkoa.


0 kommenttia