Puuroa

20.18

Taas tekisi mieli jurputtaa vanhasta tutusta aiheesta: aikaa vähän, tehtävää paljon. Asiat lennähtelevät sekaisena mylläkkänä pääkopassani, enkä saa mistään otetta, ilmoitukset liitävät keskiöön välähdysmäisesti heittäen huomiokenttääni niinkin riemukkaita informaatioketjuja kuin "Kertaa EU-jutut ennen ensi viikkoa", "Romaani: toinen aikajana kuntoon!", "Ruotsin koe muutaman viikon päästä, mayday mayday!", "Et ole kerrannut vielä venäjää yhtään!", "Kertaa niitä ruotsin sanoja!!", "Kansikuvat vartoovat", "Mieti jo Shakespeare-kurssille esseen aihetta!", "Viritä se kitara!", "Hei, hahmo X tekee sitten asian Y kirjassasi, koska...", "Harjoittele pianoa!", "Callanetics!", "Kävelylle siitä!", "MUISTA SE HELKKARIN OPPIMISPÄIVÄKIRJA!!"

Sekä oma henkilökohtainen suosikkini: "Muista se juttu huomenna!" ...Ja mikähän se sitten oli?

Huoh. Tässä on nyt sitten auki monta ikkunaa - on oppimispäiväkirjaa, NaNon suunnittelukartastoa, luentokalvoja, ruotsinkielistä musiikkia Youtubesta, kuvankäsittelyohjelmaa - ja mieli karkailee koko ajan projektista toiseen. Kaikkea pitäisi tehdä, joten en tee mitään. Tai no, sain sentään jo sivun tuohon oppimispäiväkirjaan, mutta toinen mokoma pitäisi vielä vääntää aiheesta, johon on annettu materiaaliakin luettavaksi. Äh. Noh. Taistellaan.

Kuukausi voisi kyllä olla pidempi. Tämä menee nyt aikamoiseksi säheltämiseksi, kun kaikkeen tarvitsisi keskittyä ja kaikkea haluaisi tehdä.

Lisäksi: rahaa saisi olla enemmän. Koska minulla on yhtäkkiä hirveä hinku ostaa kirjoja, ja kaikkialla tuntuu olevan nyt varastontyhjennyksiä, niin että DVD-osastoanikin voisi mukavasti alehintaan täydentää. Noh, köyhän miehen visa eli kirjastokortti vinkumaan...

Lohduttaudutaan hyvällä musiikilla:


0 kommenttia